Drømmen om at gøre en forskel i investeringsbranchen

Atlaz

Siden første dag har det handlet om at gøre en forskel i investeringsverdenen for Johann Laux, CEO for investeringssystemet Atlaz. Ikke blot en lille forskel, men en ægte forskel. Store tanker, hårdt arbejde og fuld dedikation skal indfri drømmen.

I en branche, der stort set har været uforandret gennem mere end 100 år, og hvor det som kunde kan være svært at gennemskue pris og kvalitet, vil Johann Laux gøre, hvad der står i sin magt for at ændre invsteringsbranchen til det bedre i fremtiden. Derfor har han stiftet Atlaz, som skal sætte nye standarder inden for kapitalforvaltning.

Det handler om at tænke stort

Idéen med Atlaz er at gøre en ægte forskel i investeringsverdenen. For at være i stand til det, skal Johann Laux skabe en betydelig forskel for tusindvis af mennesker. Det kræver, at alt foregår fuldt digital– og det er netop, hvad Atlaz er – et digitalt værktøj til bedre at forstå sine investeringer som almindelig investor.

Atlaz er en applikation, som samler alle depoter og værdipapirer ét sted. Det hjælper dig med at skabe overblik, indsigt og kontrol over dine investeringer, så du får lettere ved at vurdere og kontrollere, om du har det rette investerings-setup.

Iværksætteri er som at løbe et maraton

Historien om Atlaz begynder i 2016. Siden er det blevet til utallige timer ved skrivebordet og på landevejen. Johann Laux lægger da heller ikke skjul på, at iværksætteri ikke altid er en dans på roser, og han sammenligner det med at løbe et maraton. Det handler ikke om at blive tiljublet ved målstregen. Undervejs vil der være vabler, sidestik og opkast, som skal overvindes, men med hårdt arbejde vil det lykkes.

Gør noget, som de færreste vil gøre

På trods af et årligt sekscifret kilometerantal på landevejen klager Johann Laux ikke. Han er nemlig indstillet på, at der som ambitiøs iværksætter er tilvalg og fravalg. Og årsagen til, at han ikke sætter temponet ned og prioriterer mere tid med familien, er tydelig:

Jeg gør noget i dag, som de færreste vil gøre,

for at være i stand til at gøre noget senere, som de færreste kan gøre.”

Download Atlaz i App Store eller Google Play nu.

Vil du høre mere om Johann og hans rejse som iværksætter? Så lyt med i vores første afsnit af podcastserien Afkast og omkostninger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *