fbpx

Få svar på dine spørgsmål

Atlaz er et system, udviklet til at skabe gennemsigtighed og overblik over dine investeringer, i én app. Modsat mobilbanker og andre investerings apps, viser Atlaz dig overblikket over alle de depoter, du tilkobler. Du får dermed et samlet overblik over din værdi, dit afkast, fordeling af aktiver og meget mere.
Download gratis appen i App Store her
Download gratis appen i Google Play her

Da du typisk ikke sidder med dine investeringer selv, får du her muligheden for at overvåge dine forvalteres arbejde og vurdere, om de er din tid og dine penge værd.

Atlaz er for alle investorer, der gerne vil have overblik samt bedre mulighed for at optimere deres porteføljer.

Nej. Atlaz er en digital platform, som indeholder en værktøjskasse – nemlig din personlige værktøjskasse. De redskaber der er tilgængelige i Atlaz, er alle redskaber, der skal hjælpe dig som investor. Atlaz har ingen interesse i at fremme nogen banker eller forvaltere frem for andre. På baggrund af vores kendskab til Private Banking industrien, er vores mission at skabe gennemsigtighed i industrien og dermed gøre det overskueligt for dig, som investor, at navigere rundt i – uanset din formue.

Du skal indtaste dit login til de mobilbanker, du vil se i Atlaz.

Atlaz krypterer alle personlige oplysninger og opfylder alle krav til sikkerheden. Dermed er dine oplysninger i sikre hænder.

Nej. Atlaz henter kun oplysninger om de depoter og værdipapirer, du vælger i appen. Du er dermed i fuld kontrol over hvilke banker og depoter, du vil have vist i Atlaz.

Ja, teamet bag Atlaz sidder ved Godthåbsvej 33 i Skanderborg og arbejder på udviklingen af Atlaz hver dag. Johann Laux er CEO & Founder af Atlaz.

Atlaz l Godthåbsvej 33, 8660 Skanderborg
+45 52 40 64 34 l CVR: 40702237
Er du Contributer?  l support@atlaz.dk l FAQ
Brugerbetingelser og datapolitik
 l Sikkerhed 

Atlaz l Godthåbsvej 33, 8660 Skanderborg l +45 52 40 64 34 l CVR: 40702237 Er du Contributer?  l support@atlaz.dk l FAQ l Brugerbetingelser og datapolitik l Sikkerhed